اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

برای التهاب آفرینان در جامعه پرونده قضائی تشکیل می شود

دادستان تهران از تشکیل پرونده قضایی برای التهاب آفرینان در جامعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی صالحی دادستان تهران در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضائیه پیرامون برخورد با کسانی که امنیت روانی جامعه را مختل می‌کنند، دادسرای تهران تاکنون با تعدادی از افرادی که با رفتار خود در پی التهاب‌آفرینی در جامعه بودند، در سریع‌ترین زمان ممکن برخورد مقتضی را صورت داده است.

 

وی گفت: در این حوزه، طی سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۶۵ فقره پرونده قضائی با گزارش ضابطان یا اعلام جرم از سوی دادستانی تهران تشکیل گردید و به تعداد زیادی نیز تذکر داده شد.

 

دادستان تهران افزود: همچنین در سال ۱۴۰۳ تا کنون تعداد ۱۱۴ فقره پرونده قضائی در خصوص این موضوع تشکیل شده و بیش از ۱۰۰ مورد تذکر یا اخذ تعهد نیز صورت گرفته است/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده